Cea mai importanta femeie din viata ta

By | June 20, 2016

womanCea mai importanta femeie din viata ta este mama. Mama este cea care iti da viata, care te creste, care te educa. Mama este cea care a sta langa tine noptile. Mama este prima femeie din viata fiecarui barbat. Mama este cea care pune iubirea ei pentru ca tu sa fii. Mama va fi mereu langa tine indiferent de alegerile tale.

Cea mai importanta femeie din viata ta este sora. Este femeia care de cele multe ori se lasa pe ea pentru tine. Este cea care de mana, dimineata, te duce la gradinita. Este cea care te ajuta la lectii. Este cea care te incurajeaza cand esti adolescent si cea mai loiala persoana.

Cea mai importanta femeie din viata ta este colega de banca. Este omul care te sprijina cand in clasa toti au un motiv sa rada de tine. Este cea care iti da sa copii tema si cea care iti sopteste cand te asculta profesorii.

Cea mai importanta femeie din viata ta este colega de la munca. Ea mereu te scoate cand intarzii cand vii mahmur la munca si care isi imparte sandwich-ul cu tine.

Cea mai importanta femeie din viata ta este sefa. Sefa, cu bunatatea sau exigenta ei te pune la treaba. Si ai treaba, cu tine.

Cea mai importanta femeie din viata ta este prietena cea mai buna. Cu ea vorbesti orice fara sa te simti judecat. Ea este umarul pe care plangi daca esti deprimat.

Cea mai importata femeie din viata ta este fiica. Este fiinta pentru care trebuie sa ai o atentie deosebita, este parte din tine. Este mostenirea ta pentru lume. Tu esti modelul pe care il va atrage in viata.

Cea mai importanta femeie din viata ta este iubita, prietena, sotia. Este femeia care te sprijina, care te imbarbateaza, care te face sa te simti barbat. Este femeia din spatele succesului tau. Este femeie care te asteapta cand ajungi acasa noaptea, sau dimineata. Este femeia care te iubeste intr-un mod aparte, intr-un fel extraterestru, intr-un fel al ei. Este femeia care merita toata atentia si dragostea ta pana in ultimul moment, oricare ar fi el. Este femeie care iti daruieste cel mai de pret cadou, copilul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *