Trăiește viața pentru care ai fost creat! Workshop, 11-12 octombrie 2014

By | September 19, 2014

10616001_10204047381238448_2604635828621873250_nDaca simti ca e momentul sa faci o diferenta substantiala in viata ta, te asteptam cu drag!

TRĂIEȘTE VIAȚA PENTRU CARE AI FOST CREAT!

11-12 octombrie, Bucuresti, cu Dr. Nicoleta Svârlefus

Acest workshop a fost creat şi adus în manifestare la Bucureşti, în octombrie 2008, iar de atunci a produs transformarea catorva sute de oameni, până în prezent. Spaţiul creat la acest curs a fost şi este, mereu, magic. Cei mai mulţi participanţi au apreciat că a fost una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa lor.

Cursul “Trăieşte viaţa pentru care ai fost creat” este disponibil pentru oricine are angajament să producă transformări si să aducă vindecare în viaţa sa, începând din interior, pentru oricine simte ca pote fi mai mult decat a manifestat pana acum si vrea sa isi traiasca viata cu constienta, creativitate si libertate.

Intentie:

Acest curs îşi propune integrarea a trei teme esenţiale pentru împlinirea şi evoluţia oricărei fiinţe umane:

1. Trezirea/Conştientizarea (cunoaşterea sinelui real, divin; distincţia dintre sinele real şi cel fals; recunoaşterea programelor de supravieţuire; identificarea cauzelor care stau la baza suferinţei de fundal şi închiderii inimii)

2. Transformarea/Vindecarea (paşi şi instrumente pentru vindecarea, acceptarea şi transformarea poveştilor generatoare de durere şi suferinţă, punctelor de vedere cumparate de la altii, proiectiilor si judecatilor asimilate in timp, care te opresc sa fii tu)

3. Creaţia conştientă/ Manifestarea potentialului nelimitat (viaţa dincolo de judecati si suferinta, alegeri conştiente, accesarea potenţialului, manifestarea darurilor şi a mareţiei).

Cursul “Traieste viata pentru care ai fost creat” te ajuta sa identifici povestea pe care ti-ai spus-o despre tine, cum a luat ea nastere, ce rezultate iti aduce. Ofera si instrumentele optime pentru transformarea acestei povesti, pentru vindecare si eliberare de credintele care nu-ti folosesc sau te blocheaza in prezent.

Dintre toate cursurile pe care le-am sustinut timp de 6 ani, online sau fata in fata, acesta s-a dovedit a fi cel mai eficient si valoros, prin “fundatia” sanatoasa pe care o construieste in interior si profunzimea pe care o atinge in lucrul cu sinele, dar si prin rezultatele extraordinare la care am asistat si pe care le-am trait, deopotriva, eu insami.

Schimbă percepţia despre trecut, pentru a schimba prezentul şi viitorul!

Este un program complex, care îţi oferă instrumente puternice, clare, cu care sa lucrezi singur si dupa curs.

Acest workshop este astfel creat, incat să nu necesite cunoştinţe prealabile sau o anumita pregatire.

Cursul contine exerciţii simple dar puternic transformatoare, astfel încât să constituie un punct de plecare valoros şi consistent pentru cei care îşi asumă călătoria spre inimile lor.

După parcurgerea acestui curs, se poate continua cu altele, live sau online, create pentru avansaţi. Însă aceasta nu este o condiţie sau o necesitate, ci o alegere a fiecăruia.

Cine se poate înscrie?

Oricine are angajament pentru transformare si pentru a aduce cat mai multa constienta in viata sa. E foarte important ca participantul să se angajeze în această călătorie din dorinţa sa şi nu convins de altcineva.

Teoria conform căreia participă la un astfel de curs, de regulă, doar oameni cu probleme, este complet falsă. Acest curs nu este un demers motivaţional inconsistent, ci este unul profund transformator. Prin urmare, le este recomandat tuturor oamenilor care vor să trăiască in deplină conştienţă de sine, să se debaraseze de gandurile, judecatile, credintele limitative, şi sa se poată bucura cu adevărat de ei inşişi şi de viaţa, accesând măreţia din ei.

Acest curs este o alegere potrivită pentru tine, dacă:

ai sentimentul că retrăieşti iar şi iar, experienţe similare
te concentrezi pe ceea ce “trebuie” făcut, mai mult decât asupra a ceea ce vrei să faci
te chinui să mulţumeşti pe toată lumea, mai putin pe tine
ti-ai abandonat visele
gândeşti că nu eşti “suficient de…”
ai sentimentul ca stagnezi
nu te bucuri
nu ai timp pentru tine
nu mai ştii ce-ţi place sa faci
ti-ai pierdut entuziasmul
relaţiile tale suferă

Rezultate posibile:

Mărturiile celor mai mulţi oameni care au trăit această experienţă (online sau live) arată că poate produce rezultate valoroase precum: bucurie de viaţă, încredere în sine, echilibru, pace interioară, putere, armonizarea relaţiilor, claritate, putere etc. Cu alte cuvinte, creează un spaţiu extraordinar, în care te poţi manifesta cu putere şi adevăr. Tu alegi apoi, însă, cum hrăneşti acest spaţiu, cât de des te întorci acolo şi cât de hotarât eşti să aduci tot mai multa constienta in viata ta. Oricum, transformarea este aproape inevitabilă, chiar si prin simpla prezenta. Mai mult, transformarea începe încă din momentul manifestării intenţiei de participare.

Program:

11-12 octombrie: 10:00h- 19:00h, cu pauze de cafea si o pauza mare la pranz;

Orele de incheiere sunt aproximative, ele putand fi modificate, in functie de dinamica grupului.

Loc de desfasurare: va fi anuntat participantilor

Investitie:

Inscrierea pana la data de 1 octombrie inclusiv (achitarea integrala si completarea formularului)- 330 lei

Inscrierea dupa data de 1 octombrie – 390 lei

*Inscrierea se poate face si prin plata unui avans (150 lei).

*Reducerea este valabila numai pentru plata integrala a taxei de participare, respectand termenul mentionat mai sus.

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare si solicitarea formularului de inscriere la:

workshop@astrocafe.ro / 0758 088 168- Cristina Ciobanu (organizator, asistent si responsabil inscrieri).

Locuri limitate! Rezervarea unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare si a completarii formularului de inscriere.

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

Sursa articol: astrocafe.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *